Tanken bakom ett varuhus med kondomer

Kondomvaruhuset uppkom inte utav en slump utan givetvis fanns det en tanke bakom hela verksamheten. För du ska nämligen kunna, oavsett vart i landet du bor, enkelt kunna välja och köpa kondomer bland ett stort utbud till lågt pris och låta paketet komma direkt till brevlådan. Alla paket skickas i sin tur i en väldig diskret förpackning vilket gör att man på ett anonymt sätt kan få hem det utan att någon annan runt omkring en vet vad man beställt.

För visst kan det vara jobbigt ibland? Att fråga om kondomer på ica eller liknande, helst vill man kunna välja och vraka själv utan att någon annan behöver vara med i processen. Hos kondomvaruhuset kan du med andra ord enkelt och privat välja bland det stora utbudet och sedan se till att du får hem det anonymt i brevlådan.

Anonymt och anpassat för dig!

Målet för Kondomvaruhuset är att göra det skönare och enklare att använda kondom. För idag finns det fakta på att 9 av 10 som väljer bort kondomber gör det för att man tycker att det blir obekvämt eller krångligt, och dessutom att man inte ens vill köpa kondomer från första början. Detta behöver ändras på och förhoppningsvis kan Kondomvaruhuset via sen e-handel hjälpa till att ändra på detta. När det kommer till storlek och annat så finns det goda beskrivningar som gör att du verkligen kan köpa det just du behöver. Storleken gör ju stor skillnad för hur allt känns och det gör såklart också att det blir mindre risk att den exempelvis åker av. När du hittat rätt storlek så kan du dessutom passa på att prova andra varianter vilket kanske gör det ännu roligare att använda kondom. Kondomvaruhuset är med andra ord här för oss alla – för en tid med fler kondomer.